NABIGAZIORAKO LANGUNTZAK:

ORRIALDEAREN EDUKI NAGUSIA:

Atzokoak gaur: Txokolategintza

El oficio del chocolate

Rafa Gorrotxategi

  • Martxoak 26 | 19:00
  • San Telmo Museoa   Ikusi Google Maps-en
  • Sarrerak: Libre, jarleku guztiak bete arte

Hizkuntza: Gaztelania

Txokolategintza, gure lurraldean, XVI. mendean sortu zen, kakaoa Ameriketatik iritsi zenean. Bertako gozogileek txokolatea egiteko prozesura egokitu zituzten beren ezagutzak. Mendeetan zehar, lanbidea garaietara egokitu da, ekoizpen-teknikak berritu dira, osagaiekin esperimentatu da eta produktu berriak sortu dira unean uneko eskaerei erantzuteko.

Hizlaria: Rafa Gorrotxategi.

Antolatzen du:

baner audioguia eu

Egin zoom arteari


WEBGUNEAREN TITULARRA:

Donostia, kulturaren hiria

Hizkuntza aukeratzeko menua

Menu osagarria:

San Telmo Museoa sare sozialean:

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • ivoox
  • Youtube
  • Donostiako Udala

MENU NAGUSIA:


BILATZAILEA:


ORRI-OINA:

  • Donostiako Udala
  • Eusko Jaurlaritza
  • Gipuzkoako Foru Aldundia
  • Ministerio de Cultura

NABIGAZIORAKO LANGUNTZAK: