Soilik Grupo BokadoTaldearen ardurapean, goi-mailako catering- eta jatetxe-enpresa izaki.
Harremanetan jartzeko:
Helbide elektroniko honek spam bot-en kontrako babesa du. Ikusteko Javascript-a aktibatu behar duzu
Bokado Taldeak gastronomiaren eta antolaketaren esparruan ematen dion osagarritasuna dela-eta leku pribilegiatua da ekitaldi eta kongresu mota oro antolatzeko, izan ere kafetegiaz eta ekitaldien antolaketan jatetxe-arloaz arduratzen da.
Erreferentziazkoa da cateringaren eta ekitaldi handien kudeaketaren sektorean, eta gure sukaldari handien (Arzak, Berasategi, Subijana, Aduriz eta abarren) ohiko euskarria da beren jatetxeetatik kanpo lan egin behar dutenean.
Leku berezi horretan kudeatzen ditu Bokado Taldeak bere laborategia eta I+G+Bko saila. Era horretan, Museoko sukaldea eta dastatzaileak Bokadoren aurrerapen eta berrikuntzen saiakuntza-banku bihurtzen dira. Bokadok Museoaren kultura-jarduerarekin hartu duen konpromisoa esperientzia-iturri handia da berezitasun handiko eskaintza bat sortzeko.
WEBGUNEAREN TITULARRA:
ORRI-OINA:
Menu osagarria:
San Telmo Museoa. 2021 copyright ©
NABIGAZIORAKO LANGUNTZAK: