NABIGAZIORAKO LANGUNTZAK:

ORRIALDEAREN EDUKI NAGUSIA:

Hannah Fenton

Good Food Oxford-eko gerentea da. Sare honetan elkarrekin lan egiten dute 130 erakunde eta elkartek baino gehiagok elikagai osasuntsuagoak, bidezkoagoak eta jasangarriagoak lortzeko Oxforderako. Good Food Oxfordek planteatzen duen galdera nagusia da nola bermatu Oxfordeko biztanle guztiek ondo jatea, egunero, betiko.

Sarearen indarra bere "inpaktu kolektiboan" datza, ez bakarrik bere ekintzak sareko kideen banakako ekintzen batuketa baino handiagoak direlako, baizik eta elkarrekin lanean aritzean Oxfordeko elikadura sistema eralda dezaketelako, benetan jasangarria izango den elikadura-etorkizuna sortuz.

ERLAZIONATURIKO EDUKIA

Retos climáticos y alimentación // Agora K2050

  • 2018(e)ko otsailak 28

Egile/ak: Hannah Fenton, Nerea Morán

Hizkuntza: Gaztelania

Klimaren aldaketek eragin ezkorra dute ekoizpenean eta elikagaien eskuragarritasunean. Bi noranzkoko harreman batean, ekoizpen, eraldaketa, banaketa, kontsumo eta xahubide ereduek eragin nabaria dute Negutegi Efektuko Gas isurietan eta Klima-Aldaketan. Zer egin dezakegu? Zer esperientzia ari dira ab...

Retos climáticos y alimentación // Agora K2050

  • 2018(e)ko otsailak 28

Egile/ak: Hannah Fenton, Nerea Morán

Hizkuntza: Gaztelania

Klimaren aldaketek eragin ezkorra dute ekoizpenean eta elikagaien eskuragarritasunean. Bi noranzkoko harreman batean, ekoizpen, eraldaketa, banaketa, kontsumo eta xahubide ereduek eragin nabaria dute Negutegi Efektuko Gas isurietan eta Klima-Aldaketan. Zer egin dezakegu? Zer esperientzia ari dira ab...


WEBGUNEAREN TITULARRA:

Donostia, kulturaren hiria

Hizkuntza aukeratzeko menua

Menu osagarria:

San Telmo Museoa sare sozialean:

  • Facebook
  • Twitter
  • ivoox
  • Youtube
  • Donostiako Udala

MENU NAGUSIA:


BILATZAILEA:


ORRI-OINA:

  • Donostiako Udala
  • Eusko Jaurlaritza
  • Gipuzkoako Foru Aldundia
  • Ministerio de Cultura

NABIGAZIORAKO LANGUNTZAK: